panel

Doe mee met ons gebruikerspanel

Meld je aan en krijg als eerste toegang tot onze nieuwste apps.

We streven naar de beste educatieve apps voor kinderen.

Werk met ons samen om dit te bereiken!

Ons doel is om voortdurend onze applicaties te verbeteren op het gebied van: techniek, design en gebruikersvriendelijkheid. Naast professionele testers werken we ook samen met een gebruikerspanel om onze applicaties te testen. De opmerkingen en meningen van dit panel zijn een zeer waardevolle bron van informatie voor ons. Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met ons, neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan via de TestFlight-app van apple tijdelijk beschikking over beta versies van onze apps waar we op dit moment aan werken.
Registeren

Registreer hier als u de ambassadeur van onze gebruikers wilt zijn in onze testpanel

Als u een tester wilt zijn voor het MagiWise Beta-testprogramma,
vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en stuur deze naar ons via de verzend knop.

Voor deelname aan het testpanel zijn de volgende spelregels zijn van toepassing:

  • Je kan alleen deelnemen aan testsessies als je in het bezit bent van een iPad of iPhone met IOS-versie 10 of hoger.
  • Gebruik het email adres dat je ook gebruikt in de Apple iTunes Store. Het email adres wordt namelijk aangemeld bij Apple. Je ontvangt van Apple een uitnodiging om de TestFlight-toepassing te installeren. Met deze applicatie kunt u vervolgens onze testversies tijdelijk gratis downloaden, zodra ze klaar staan.
  • Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te nemen aan het testpanel, natuurlijk mogen de testers zelf jonger zijn.
  • Je kan jezelf altijd weer eenvoudig uitschrijven voor de deelname aan het testpanel door een mailtje te sturen naar info@magiwise.com.
  • Deelname aan het testpanel is gratis. Echter gezien het aantal beperkte plaatsen behoudt MagiWise het recht je deelname na verloop van tijd eenzijdig te beëindigen om ook andere de mogelijkheid te bieden om mee te doen. Je kan je dan vervolgens weer opnieuw aanmelden.
  • De meest waardevolle terugkoppelingen die bijdrage tot verbetering van de app, worden beloont met een gratis download van de uiteindelijke versie van de app plus een andere MagiWise app naar keuze (m.u.v. abonnementen). 
  • Terugkoppelingen verkregen uit de testsessies worden niet gebruikt of gepubliceerd ten behoeve van marketing en zijn zuiver bedoeld om de apps zo goed mogelijk te maken. Terugkoppelingen worden ook niet bewaard naar afloop van de testsessie.

12 + 6 =

Onze vaste tester

“Ik vind het leuk om applicaties te testen. Soms slaag ik erin om een ​​paar fouten te vinden die iemand dan meteen corrigeert. Trouwens, ik leer ook nieuwe onderwerpen. Onlangs testte ik ‘Kommagetallen en breuken’. Bij de rekenles was ik de enige die het antwoord op een moeilijke vraag wist, omdat ik al eerder verschillende sommen had gemaakt tijdens het testen van app.”

– Robert, (10 jaar)