Breid je algemene kennis uit met onze kennismodule

Kennismodule

Onze kennismodule helpt je tijdens het leren over verschillende leuke onderwerpen.

Leer meten met de leuke app.
Leer alle provincie namen uit je hoofd.
Uitleg over het lezen van de ronde klok.
Omrekenen van lengtematen leer je hier.

Methode

Leer vaardigheden op je eigen tempo

Z

Onderwerpen die je kan leren door te oefenen.

Of het nu klokkijken is of meten met lengtematen, het kan allemaal met deze leuke kennis apps. Je krijgt vaak eerst leuke instructies te zien die je helpt om de oefening te maken. Met kleine stapjes in de vorm van oefeningen en toetsen bereik je tenslotte je leerdoel en weet je alles over dit onderwerp. De kennismodule is ideaal om te gebruiken naast de bestaande leermethodes en sluiten aan op het Nederlands onderwijs.

Leer rekenen met maten met onze "Lengte en omtrek"-app.

Onze Apps

Alle Kennis-apps op een rijtje

Lengte en Omtrek

Lengte en Omtrek

Deze app legt op een eenvoudige manier in stapjes uit hoe je kan rekenen met meters, centimeters en andere lengtematen. Tevens leert het kind hoe je de omtrek van verschillende figuren kan uitrekenen.

Topografie Nederland

Topografie Nederland

In groep 5 en 6 krijg je les in de topografie van Nederland. Je leert dat Nederland bestaat uit twaalf provincies en je leert de belangrijkste plaatsen aan te wijzen op de kaart. Ook leer je de plaatsnamen goed opschrijven zonder fouten. Deze app helpt je hierbij.

De Klok

De Klok

Voor alle kinderen die klokkijken moeilijk vinden hebben we deze app gemaakt. De app leert je op een eenvoudige en rustige manier in tien stappen hoe je de ronde en de digitale klok kan lezen.

Ontmoet

één van onze ontwikkelaars

“Het leren van steden en provincies gaat verder dan ze weten te vinden op de kaart. Met onze “Topografie Nederland”-app gaan we daarom ook verder door ook te letten op het correct opschrijven en leren luisteren naar de namen. Op deze manier leer je ze beter te onthouden en weet je de namen goed op te schrijven.”

Kees Huige

Creative designer

Zin om te beginnen?

Bekijk gerust onze apps op deze site. Elke app heeft haar eigen pagina met meer gedetailleerde informatie inclusief filmpjes. Ga naar het overzicht met alle MagiWise apps en kies je favoriete onderwerp.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust via onze contactpagina.

Bekijk ons aanbodNeem contact op