Basisschool

App icon van Magiwise Basisschool

Deze Basisschool app tovert je iPad in een leuke leeromgeving en geeft toegang tot veel leerstof die we in afzonderlijke digitale werkboekjes hebben gepubliceerd. Elk digitaal werkboekje is ook los te koop als een app, maar als je niet iedere keer een aparte app wilt kopen dan is deze app de oplossing.

Binnen deze app kun je verschillende boekjes ophalen met leerstof over specifieke onderwerpen. De basisversie geeft toegang tot een selectie van de oefenstof. Je kan deze basisversie uitbreiden met een plus abonnement zodat de gehele MagiWise leerstof beschikbaar zal zijn gedurende een te kiezen periode.

Regelmatig voegen we nieuwe stof toe aan deze app, zodat de app iedere keer meer leerstof zal bevatten om te oefenen.

Opzet van MagiWise Basisschool

In de App kun je veel boekjes downloaden over verschillende onderwerpen en elk boekje heeft een specifiek leerdoel. Nadat je een boekje hebt gedownload is dit boekje volledig off-line te gebruiken, zodat je niet afhankelijk bent van de internetaansluiting. Elk boekje in de app heeft een inhoudsopgave, waarmee je direct kan zien welke oefeningen je nog moet doen. De oefeningen zijn vaak gegroepeerd in stapjes zodat je uiteindelijk het leerdoel van het boekje kan testen met een toets. Kijk voor meer informatie over de verschillende oefeningen op de afzonderlijke app pagina's. Veel boekjes zijn namelijk ook los verkrijgbaar als een aparte app.

Rekenen

Of je nu tafeltjes wilt oefenen of leren tellen tot 1000. We hebben voor veel moeilijke onderwerpen een oefening.

Taal

De Nederlandse taal is niet gemakkelijk voor kinderen. In deze app oefen je met werkwoorden, lettergrepen en met begrijpend lezen thuis op de bank of in de klas op school.

Kennisvaardigheden

Als je op zoek bent naar specifieke onderwerpen dan zijn de kennis oefeningen iets voor jou. Ze variëren van klokkijken tot topografie. Net die moeilijke weetjes die je kan leren door regelmatig te oefenen.

Stel zelf het juiste pakket samen.